Hlavní obsah
Megalopolis: Coppolův vysněný velkofilm, který nikdy neměl vzniknout
Švábi, nepořádek a nešťastní nájemníci. Tak končí jedna ubytovna
Očkování na chřipku chrání i před infarktem. Lidé ji podceňují, říká lékař
„Bojujte s dezinformacemi, jinak skončíte jako my,“ varuje slovenský expert
Kolik berou obhájci, ptala se advokátka. Soud chtěl za odpověď 225 tisíc
Češi mění pšenici. Mohou pomoci zahnat hlad ve světě
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: