Hlavní obsah
Deky a kožešiny. Domácnosti na Jesenicku stále nemají teplo a teplou vodu
Lidovci vybírají nového šéfa. Tak či tak to bude „nezměna“
ČNB chce řešit letitou ztrátu 400 miliard. Mohla by komplikovat přijetí eura
Síkela ladí tým. Ve hře je Šestáková, další Češka míří k „prezidentovi“ EU
Nick Cave and the Bad Seeds prozářili temnotu pražské noci
Neštěstí pro civilní obyvatele na Ukrajině: nová smrtící kombinace miny a drony
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: