Hlavní obsah
Výborný vyhrál. Ale jinak, než si představoval
Kolik bude stát topná sezona? Za uhlí si domácnosti připlatí, dřevo zlevnilo
Rezavý pás už jednou šokoval Ameriku. Vítěze voleb může určit Gaza i ropa
Umělá inteligence změní všechny profese, míní Moravec. Doporučuje žasnout
Baník je český velkoklub. Trénovat ho je pro mě čest, říká Hapal
Obrazem: Oblohu nad Českem zdobí vzácná kometa, nejvýraznější od roku 1997
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: