Hlavní obsah
Výborný: Dělejme to jako Grolich. Ale stand-up komik nebudu
Pro učitele se našly peníze. Šestina ale brzy stejně skončí
Staví kasino na černo. Teď se chce soudit, když mu obec neschválí vjezd
Je zvláštní, že o chybách v medicíně se dříve nemluvilo, říká profesor Lischke
Kolik bude stát topná sezona? Za uhlí si domácnosti připlatí, dřevo zlevnilo
Umělá inteligence změní všechny profese, míní Moravec. Doporučuje žasnout
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: