Hlavní obsah
Umělá inteligence už „plíživě“ změnila náš svět, důkaz přišel ze Stockholmu
Kofola s Marlenkou vám to o Vánocích osladí. Vyrobily kofoličky
Pojďme postavit další Bati a Škodovky, burcuje investor a jde do Polska
Drtivá výhra. Do čela lidovců míří oblíbená starostka a bývalá modelka
Kolik máme pohlaví? Odpověděla bych stejně jako v roce 2014, říká Jourová
Rusko ovlivňuje volby podplácením i informacemi, říká moldavský politolog
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: