Hlavní obsah
Digitalizace stavebního řízení začne od znovu. Prodraží se o stovky milionů
Případ Čecha zadrženého ve Venezuele: Stále ještě nikdo neví, co s ním je
Kdo radí europoslancům? Turek vsadil na Itala, Farský „dědil“ po Charanzové
Policie obvinila finanční ředitelku Agrofertu kvůli kauze Čapí hnízdo
„V tomto domě už žít nebudu.“ Lidé ze zaplaveného Jeseníku chtějí pryč
Zprávy z bojiště: Rusko využívá počasí. Bere zpět, co mu Ukrajina vzala
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: