Hlavní obsah
Umělá inteligence už „plíživě“ změnila náš svět, důkaz přišel ze Stockholmu
Dotace na dětské skupiny zhořkly. Obcím hrozí roky splácení milionů korun
S každým dalším dobytým územím získává Rusko další potíže, říká historik
20 minut čekání, než mohl nahlásit Revolutu podvod. A stížností přibývá
Kofola s Marlenkou vám to o Vánocích osladí. Vyrobily kofoličky
Kolik máme pohlaví? Odpověděla bych stejně jako v roce 2014, říká Jourová
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: