Hlavní obsah
Případ firmy, na niž „naši zaklekli“: Těsně před rozsudkem letí vše do koše
Česko rekordně zaplatí za to, že nerecykluje plasty
Navzdory Rusku a s odřenýma ušima. Těsný výsledek hry o Moldavsko
Za firmou s bezcennými tokeny se skrývá muž obžalovaný z miliardových úniků
„Vidím tam jedno pojítko.“ Autor analýzy o Babišovi říká, proč ji měl psát on
Nový fond Presto Ventures a CSG hlásí první investice, vybral si tři startupy
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: