Hlavní obsah
Zpřísněme, nebo budeme kůl v plotě, zaznívá v Německu o azylové politice
Stanjura už ví, jak na solární dotace. Víc škody než užitku, reagují firmy
Lidé v bezvýchodné situaci. Hledáte pediatra? Tady máte zubaře
Pochybnosti kolem reklamy na Čapím hnízdě potvrdil další soud
Gigantický meteorit „pohnojil“ Zemi a přispěl k rozvoji života, tvrdí vědci
„Efekt Babiš“ na růst cen akcií ČEZ brzy odezní, říká investiční stratég
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: