Hlavní obsah
„Konec policie v přímém přenosu.“ Dostat hlídku ke střelbě trvalo 38 minut
„Šedá eminenca.“ Na sjezdu jsme zjistili, čí loutky jsou lidovci
Roky jednal za automobilky v Bruselu: „Stojíme na prahu krize,“ říká dnes
Obrana Estonska stojí na dobrovolnících. „Putin je náš verbíř,“ říkají
Šťastné pondělí: Fiala zvyšuje plat Babišovi. Další předvolební přešlap
Úřady spustily vlastní kontroly proti daňovým únikům u perlivých vín
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: