Hlavní obsah
Případ firmy, na niž „naši zaklekli“, se musí vrátit na začátek. Po osmi letech
Hra o Moldavsko. Za co může Rusko a za co pověst proevropských politiků
Kdo se skrývá za ekologickým startupem Refork
Policisté si stěžují: Jsme stroje na pokuty. Nikdo je nenutí, odmítá vedení
Jižní Korea zvažuje vyslání vojáků na Ukrajinu
Vyzařoval klid, ale probouzel tolik emocí. Zemřel hudebník Vojtěch Havel
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: