Hlavní obsah
Šéf Cermatu patrně končí. Instituce čelí dlouhé sérii problémů
Práce až do smrti? Nakonec do penze v 67. Lidé to lépe stráví, říká ekonom
Násilí nutí Scholze měnit přístup k migraci. Musel si ale dupnout
20 odchodů a nařčení ze šikany. Armáda spásy má problém
Stanjura už ví, jak na solární dotace. Víc škody než užitku, reagují firmy
Lidé v bezvýchodné situaci. Hledáte pediatra? Tady máte zubaře
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: