Hlavní obsah
Pochybnosti kolem reklamy na Čapím hnízdě potvrdil další soud
Gigantický meteorit „pohnojil“ Zemi a přispěl k rozvoji života, tvrdí vědci
„Efekt Babiš“ na růst cen akcií ČEZ brzy odezní, říká investiční stratég
Lidé v bezvýchodné situaci. Hledáte pediatra? Tady máte zubaře
Developeři prodávají v Praze byty za historicky nejvyšší ceny
Vlevo dole: Stropnický je minulost. Maláčová má novou „hustou dvojku“
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: