Hlavní obsah
Ukrajinský řidič bez výplaty hrozil hořlavinou. Firma dluží stovkám lidí
Británie skončila s uhlím. Zbytek světa ho stále potřebuje
Výroky o zdraví Zemana byly pravdivé. Soud potvrdil, že jeho žaloba se zamítá
Na VŠE kvůli Ševčíkovi rezignovala celá Etická komise
Jak může Babiš krotit ceny elektřiny. Musel by ohnout pravidla trhu
Ještě horší, než se odborníci báli. Dětí se může narodit nejméně v historii
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: