Hlavní obsah
PPF dotáhla jeden ze svých největších obchodů, z Dubaje dostane 63 miliard
Na VŠE kvůli Ševčíkovi rezignovala celá Etická komise
Nemůžeme ajťákovi nabídnout ani 50 tisíc, říká šéf Cermatu
Ukrajinský řidič bez výplaty hrozil hořlavinou. Firma dluží stovkám lidí
Británie skončila s uhlím. Zbytek světa ho stále potřebuje
Výroky o zdraví Zemana byly pravdivé. Soud potvrdil, že jeho žaloba se zamítá
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: