Hlavní obsah
Stávka nebude to nejhorší, říká šéf lékařů před rozhodující schůzkou
„Neudržitelné.“ Velitel ukrajinských dronových sil skončil po pár týdnech
Už nemáme žádné bagry, které by vyjely z garáží stavět dálnice, říká ekonom
Nastala zlatá éra vlaků, ukazují strmé zisky dopravců
Rakety Ukrajině ne, diktuje v Německu bohatá nevěsta Wagenknechtová
Šéf e-shopu popisuje díru, kterou čínská tržiště poráží konkurenci
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: