Hlavní obsah
Mechanický Pelicot: „Otřel jsem svoji ženu ubrousky a zapnul pračku“
Babiš nebyl Bureš. Už si to zapamatujte
Dospívání s voliči, nebo otočka vpravo? Jaké jsou vize možných šéfů Pirátů
Křetínského nekončící apetit: v Itálii kupuje síť obchodů s elektronikou
Ne všechno, co vygenerujete, je umění. Odborníci mají cit, věří grafička
Třicet tisíc měsíčně je jen začátek. Z čeho zaplatit péči o seniory
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: