Hlavní obsah
Grilování šéfa KHNP. Poslanci v Jižní Koreji se ptali na Dukovany
PPF dotáhla jeden ze svých největších obchodů, z Dubaje dostane 63 miliard
Na VŠE kvůli Ševčíkovi rezignovala celá Etická komise
Nemůžeme ajťákovi nabídnout ani 50 tisíc, říká Krejčí
Ukrajinský řidič bez výplaty hrozil hořlavinou. Firma dluží stovkám lidí
Výroky o zdraví Zemana byly pravdivé. Soud potvrdil, že jeho žaloba se zamítá
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: