Hlavní obsah
Zkoumal mozek, teď sedí doma. Ústav šetří, kam tekly peníze z grantu
AI v české státní správě? Když zaspíme, ekonomika neporoste, varují experti
Dospívání s voliči, nebo otočka vpravo? Jaké jsou vize možných šéfů Pirátů
Volby prověří sen Gruzínců o EU. Vláda po nich slibuje i zákaz opozice
Ne všechno, co vygenerujete, je umění. Odborníci mají cit, věří grafička
Biologické hodiny nejsou holubník. Jak se jim přizpůsobit, aby byl život lepší?
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: