Hlavní obsah
Zákulisí státního vyznamenání. Na Hrad míří osobnosti i neznámí hrdinové
„Nemohli jsme vydat jídlo hladovému.“ Lidé popisují dění v Armádě spásy
Nagyová se připravuje na vydání europarlamentem. „Můj případ je absurdní“
Co si pojišťovny ve 21. století neřeknou. Třeba kdo řídí pod vlivem
VW plánuje v Německu zavřít nejméně tři závody a zrušit desítky tisíc míst
Skončí možnost, jak podojit stát na penězích pro invalidy, oznámil Jurečka
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: