Hlavní obsah
Proč je česká vlajka na půl žerdi? Z nebe po sto letech zmizí jedna ikona
Káva a hry. E-shopy zjistily, čeho se už Češi nabažili
Země, která chce vítat migranty. Španělsko jde proti proudu
Mechanický Pelicot: „Otřel jsem svoji ženu ubrousky a zapnul pračku“
Uvázlí astronauti se po osmi měsících vrátili na Zemi, jeden je hospitalizován
Třicet tisíc měsíčně je jen začátek. Z čeho zaplatit péči o seniory
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: