Hlavní obsah
Komentář: Koncesionářské poplatky jsou v pořádku. Ale ne pro firmy
O Babišovi a StB měl rozhodnout soud, říká bývalý ústavní soudce
Mechanický Pelicot: „Otřel jsem svoji ženu ubrousky a zapnul pračku“
Uvázlí astronauti se po osmi měsících vrátili na Zem, jeden je hospitalizován
Pod čarou: Nejen Diddy, ale i Beyoncé? Ze světa konspirací není cesty zpět
Třicet tisíc měsíčně je jen začátek. Z čeho zaplatit péči o seniory
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: