Hlavní obsah
Co zbylo z důchodové reformy: Odchod v 67 letech k vyztužení rozpočtu postačí
Hejtman Kuba se ve firmě zbavil společníka obviněného z korupce
Ordinace amerických psychiatrů plní lidé s panickou hrůzou z Trumpa
Nemocnice přiznala, že vytvořila celý systém, aby mohla obcházet zákon
Má Čína novou vojenskou základnu? USA se bojí o své postavení
„Nabídli 5 tisíc, ať už neotravuju.“ Náměstek ministra dle soudu krátil věřitele
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: