Hlavní obsah
Evropská unie prahne po vlastních špionech
Parkanová chtěla vyšší odškodné, že ji 9 let neprávem stíhali. Opět neuspěla
Vyjednávání finišuje a firmy čelí tlaku „chceme přidat“
Pár dní do prezidentských voleb: Trump smazal mírný náskok Harrisové
Nejvíc za energie ušetříte, když odbouráte lidské chyby, radí odborník
Veselý: V popu jsou teď nejzajímavější ženy a queer lidé. Muži se vyčerpali
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: