Hlavní obsah
Recept na tričko za stovku. Málo reklamy, levná ramínka, říká šéf Primarku
Fiala děkuje Babišovi. Skomírající „Antibabiš“ náladu vzkřísil za něj
Dojení státu v přímém přenosu. Pět let natáčíme podvod v Beskydech
Rusnok: Rozpočet je svým způsobem nepravdivý, vláda doopravdy nešetří
Zadarmo, a přesto vydělává. Kde bere WhatsApp peníze?
„Tradice byla přemožena…“ Dojemné loučení kapitána posledního letu ČSA
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: