Hlavní obsah
Špatná smlouva, nemoc a nepřítel starosta. Sen o domu v horách se změnil v drama
Modlit se, nebo tancovat na TikToku? Co u lidovců rozhodlo
Moldavsko volí mezi cestou do EU a příklonem k Rusku
Umělá inteligence už „plíživě“ změnila náš svět, důkaz přišel ze Stockholmu
Dotace na dětské skupiny zhořkly. Obcím hrozí roky splácení milionů korun
Jste opravdu pivní znalci? Otestujte si své vědomosti v našem kvízu
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: