Hlavní obsah

Nestíháte chodit do posilovny? Nevadí, posilovat tělo můžete i v kanceláři. Ukážeme vám, jak na to

Cvičení a posilování těla není žádným problémem ani při sedavém zaměstnání.Video: Ondřej Kočí

 

Reklama

Známe to všichni. Po práci se cítíme unaveni, a ačkoliv bychom si šli rádi zacvičit, raději jdeme domů. Výmluvy, že kvůli dlouhému dni v práci nemůžeme cvičit, nejsou ale pravdivé. Pracovat na dokonalé postavě můžete i ve vaší kanceláři u stolu a přímo na židli.

Článek

„Jde to. V kanceláři můžete posilovat vršek, tedy ramena, ruce, prsní svaly, břišní svaly i nohy. Vlastně celé tělo. Každý cvik je ideální opakovat ve třech sériích po dvaceti,” říká osobní trenérka Lucie Dytrichová.

A stačí vám opravdu málo. Cviky, které uvidíte v naší reportáži, si vystačí i s tou nejmenší kanceláří. Stačí jedna kancelářská židle a malý pracovní stůl.

Právě Lucie se aktivně cvičení a trénování věnuje od roku 2004. Jelikož ji baví pracovat individuálně, postupně se přes skupinové lekce posunula k osobním tréninkům. Založila si tak službu, kterou pojmenovala jako Fitnesgo. Ke svým klientům chodí domů, do práce, kamkoliv, kde se cítí příjemně.

Nám tato trenérka ukázala, jak můžete efektivně cvičit ve své kanceláři či u stolu, u kterého pracujete. Podívejte se na video, jak trénink vypadá. Celá reportáž je součástí pořadu Ráno na Seznamu, který vysílá Televize Seznam každý všední den od 7 do 9 hodin.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Doporučované