Hlavní obsah

Obtěžování v módním světě? Ten řídí ženy, nebo trochu jiní muži, míní první dáma českého luxusu

Nejhůř se oblékají muži v Londýně, Češi jsou zdravý průměr, směje se v nové epizodě Kam to bude? první dáma Pařížské ulice.Video: Adam Junek

 

Reklama

Nemám ráda koncernové módní domy. Raději jednám s rodinnými podniky, ty totiž nejedou jen na čísla pro jeden rok, říká v pořadu Kam to bude? podnikatelka Lenka Vejválková.

Článek

Podnikání s luxusním oblečením je jen rovnání nadýchaných svetříků a život na vysokých podpatcích? Zapomeňte. „Poslední rok jsem strávila hádáním se stavaři, architekty, jestli má klimatizace foukat přes světla a jestli se má dřív zavírat strop nebo stavět nábytek,“ popisuje v nové epizodě pořadu Kam to bude? podnikatelka Lenka Vejválková.

Ta byla první, kdo přivedl do Prahy luxusní značky. Konkrétně v polovině 90. let Versaceho. Po krátké pauze se první dáma luxusu vrátila do proslulé Pařížské ulice, kde otevřela třeba butik italského návrháře Brunella Cucinelliho, který platí za krále kašmíru.

Jak se dá dosáhnout úspěchu ve světě luxusního zboží? Mají k vedení firem rozdílný přístup muži a ženy? A jak se vyvíjí vkus Čechů? Podívejte se v prvním dílu nové epizody netradičního pořadu Kam to bude? nahoře. Níže pak i druhý díl, kde mimo jiné Lenka Vejválková vzpomíná na začátky obchodování se značkovým oblečením světově proslulých návrhářů.

Kabelka za desítky tisíc může být klidně určená na těžký nákup, říká v pořadu Kam to bude? podnikatelka s luxusem Lenka Vejválková. Video: Adam Junek

Reklama

Související témata:

Doporučované