Hlavní obsah

Móda na Slavíkovi. Podívejte se, kdo měl outfit na jedničku a kdo pohořel

Móda na Slavíkovi: Kdo měl outfit na jedničku a kdo vyhořel.Video: Dominika Nováková, Veronika Sasková

 

Reklama

Slavíci nejsou jen o hudbě, ale i o módě. Přední zpěváci domácí scény vedou boj o to, kdo se předvede v nejlepším outfitu. Komu se to letos povedlo na jedničku a kdo naopak přestřelil?

Článek

„Jako u ostatních udílení cen se my Češi nedokážeme rozhodnout, jestli je Český slavík velkou událostí, nebo sešlostí kamarádů z hudební branže, kteří si vzali jenom něco lepšího na sebe,” vysvětluje Adam Junek.

Tak zatímco Karel Gott převzal cenu v předpisovém smokingu a Jitka Schneiderová vynesla sofistikovanou toaletu z dílny Diora, Juraj Kukura předával jednoho ze slavíků sice v luxusním, leč vycházkovém obleku a červených botách.

Palec nahoru si tentokrát s malou výhradou vysloužila vítězka večera Lucie Bílá. „Hladký výčes bez příkras podivných koudelovitých příčesů, které slavice tolik miluje, ke krku uzavřené tělo opisující sametové šaty s dlouhým rukávem jsou dokonalým podkladem pro dominantu modelu, což jsou smaragdové šperky ze staroslavné dílny Gismondi za 30 milionů korun, kterými Lucie dala vědět, kdo je tady královna,” říká Junek. Výhrada ovšem přišla k zadní části modelu s volány, který byl až kolotočově zdobný.

A propadák večera? Model Ewy Farne. „Ewa vypadala, že venčí závěsy svojí babičky,” upozornil Junek. Nosným prvkem modelu bylo sako suplující kabátek pohrávající si s aktuálními trendy, ať už jde o župánkový střih a mašli nahrazující zapínání, a pak vysoce prostřižené rukávy. Nepovedly se ani rukavice hodné veterináře chystajícího se k rodící krávě nebo náušnice v podobě vánočních vykrajovátek.

Reklama

Doporučované