Článek
Bary Jana Vlachynského mají unikátní koncept, který je do detailu promyšlený. Zatímco v jednom podniku je jasná inspirace klasickými americkými bary, další působí jako cirkusová manéž nebo se dokonce během dne proměňuje z poklidné kavárny na nonstop bar.
Ojedinělý je i v těchto podnicích přístup k zaměstnancům a zákazníkům. Jako barmani totiž zaměstnanci mohou pracovat až po několika měsících nebo dokonce letech školení a kromě klasického míchání koktejlů se učí i základy psychologie, které jsou v těchto barech klíčové pro komunikaci se zákazníkem.
Jeden z nejúspěšnějších českých podnikatelů v gastronomii Jan Vlachynský tak prozradil v pořadu #Byznys Anity Baselové 5 rad, které začínajícím podnikatelům nejen v gastronomii mohou pomoci.
Pořad Byznys můžete sledovat každý všední den ve 14:00 a 21:30 na Televizi Seznam.