Článek
Už jako kluk věděl, že chce vařit v zahraničí. Když se rozdělovaly stáže pro učedníky, nezbylo na něj místo. Nakonec vyjel do Rakouska jako náhradník. Vařil v kuchyni pětihvězdičkového hotelu v Dürsteinu, ale bydlel v bývalé stáji. „Přesun od maminky do stáje byl šok, ale dneska na to vzpomínám rád,“ směje se.
Splnil si sen: je šéfkuchařem v pražském Alcronu. Restaurace, kam chodila prvorepubliková smetánka a na kterou odkazuje film Pelíšky.
Kdo do ní chodí dnes? A necítí se „běžní návštěvníci“ v restauraci pětihvězdičkového hotelu nesví, jestli nepoužijí špatnou vidličku? Zjistíte v úvodní videopozvánce, která navíc nabízí i tip z šéfkuchařovy bylinkové zahrádky: jak zpracovat a uchovat bazalku.
Pořad Moje místa Televize Seznam v novém vysílacím čase: Ve středu ve 21 hodin. Premiéra pořadu s Romanem Paulusem je dnes ve 21 hodin. Následovat budou Intimní zpovědi.
Starší vydání pořadu najdete na portálu www.televizeseznam.cz