Hlavní obsah

Jak založit nejúspěšnější bar v Česku? Vizionář Jan Vlachynský prozrazuje svá tajemství

#ZDAVUVEN: Jan Vlachynský prozradil recept, jak provozovat podniky, kde se návštěvníkům vážně líbí.Video: Anita Baselová

Kdybychom se se ženou rozhádali, taky by se vám u nás na návštěvě nelíbilo. Proto je atmosféra a spolupráce mezi zaměstnanci tak důležitá, vysvětluje Jan Vlachynský svou úlohu v Baru, který neexistuje, v podnicích 4Pokoje, Super Panda Circus a nově i ve Whiskey Baru, který neexistuje.

Článek

Podnikatel a vizionář Jan Vlachynský má zcela jiný přístup k vedení svých zaměstnanců a podnikání. Možná právě to je jedním z důvodů, proč jsou jeho bary tak úspěšné. Všechny podniky totiž kromě originálních a kvalitních drinků nabízejí i mimořádně milou a pohostinnou obsluhu.

Než se ovšem člověk stane důležitým článkem jeho týmu, trvá to i několik let. Proč? A co říká Honza na stále častější nápad svých zaměstnanců založit si vlastní podnik v gastronomii?

Doporučované