Článek
00:10 – Zprávy
7:43 – Vyhazování jídla stojí Čechy tisíce korun ročně. Host: Anna Strejcová, iniciativa Zachraň jídlo
13:13 – Radek Hrdina živě: Ráno u someliéra aneb Jak na letní drinky a vína
17:48 – Infoservis: Co nabídnou letní festivaly
19:13 – Toulky Karlovarským krajem
29:08 – Úsporné balení šetří peníze i nervy. Jak na to? Host: Štěpán Trojánek, cestovatel
34:58 – Radek Hrdina živě: Ráno u someliéra aneb Jak na letní drinky a vína
40:07 – Z pořadu Záhady Josefa Klímy: Jak se posunuly kauzy, o nichž reportéři Seznamu informovali
49:04 – Zdá se, že nalévání alkoholu mladistvým se u nás stává takovým pravidlem. Hospodští si při poslední kontrole s dodržováním zákona, který to zakazuje, moc hlavu nelámali – a to přesto, že jim nehrozí zrovna nízké pokuty. Host: Jiří Fröhlich, mluvčí České obchodní inspekce
59:12 – Zprávy
1:05:33 – Tipy na přepravu jídla v horkém počasí. Host: Anna Strejcová, iniciativa Zachraň jídlo
1:11:24 – Radek Hrdina živě: Ráno u someliéra aneb Jak na letní drinky a vína
1:19:49 – Byznys: Jak se vyrábí 3D tiskárna
1:29:08 – I na dlouhou cestu můžeme vyrazit s úsporným zavazadlem. To si říká každý z nás, nicméně často pak bývá realita jiná a při balení se nám do přecpaného kufru nevejde spousta věcí, které prostě nutně potřebujeme. Že se dá cestovat i nalehko, vysvětlí zkušený cestovatel Štěpán Trojánek.
1:35:07 – Radek Hrdina živě: Ráno u someliéra aneb Jak na letní drinky a vína
1:41:29 – Slevy nejsou zadarmo. Host: Jiří Fröhlich, mluvčí České obchodní inspekce
1:49:23 – BBQ Saloon: Pravý americký burger, kterému nikdo neodolá
Letní ráno sledujte na Televizi Seznam celé prázdniny od 8:00.