Hlavní obsah

Herečka Dominika Býmová: Plním si sny i bez protekce, honoráře jdou ale dolů

Rozhovor s Dominikou Býmovou: O rolích, penězích i štěněti.Video: Veronikan Farářová

 

Reklama

Hraje v muzikálech i v německém krimi filmu. Prochází klasickými konkurzy a daří se jí. Herečka Dominika Býmová zahraje snad každou roli. Největší štěstí má ale zatím na ty se sexuálním nádechem. Možná si ji pamatujete i jako Dívku ve žlutém, kterou si zahrála v seriálu Přístav.

Článek

Dominika Býmová je mladá talentovaná herečka, které se otevřely dveře hned k několika seriálům. V současné době ji můžeme vídat i v muzikálu Sestra v akci po boku Lucie Bílé. „Pro mě je to splněný sen, prošla jsem klasickým tříkolovým konkurzem. Zkoušení bylo opravdu náročné. Největší problém mi trvalo naučit se taneční kroky. Hraju tam jeptišku a moc mě to baví,” pochvaluje si Dominika.

Přiznává ale, že hodnocení herců není v dnešní době zcela adekvátní výkonu. „Honoráře jsou různé, jde to tak nějak dolů. Peníze za reklamu byly jiné před pěti lety. Je to boj, musíme si držet nějaký standard, pod který nejít,” říká.

V nadcházejících dnech se chystá herečka hlavně odpočívat a užívat si s novým členem rodiny. „Vánoce budu hlavně s mým novým štěňátkem, které jsem si nedávno pořídila. Nemůžu mít žádné vánoční ozdoby. Všechno rozcupuje,” prozradila Dominika Býmová v pořadu Slavní.

Eva Burešová o mateřství a placentě

Reklama

Související témata:

Doporučované