Hlavní obsah

Kachnu negrilujte, sáhněte po kačerovi

Video: Háta Sassmannová

Radek Hrdina tentokrát s kuchaři z restaurace Zas a znova griloval kachnu.

Článek

Úvodní video článku a další díl grilovacího seriálu tentokrát představí recept na netradiční pokrm - kachnu na grilu. Přesněji kačera, který je podle kuchařů z restaurace Zas a znova na přípravu ideální. Je sice trošku dražší, ale chuťově jde o úplně jiný zážitek.

Chuť prémiového kačeřího masa je hlavně v tom, že zvíře má delší život a před porážkou je drůbež dokrmována rozšlehanou kukuřicí. Při šetrném zacházení se z takového kousku nají až 10 lidí.

Pořad Rodinka letní speciál sledujte každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Související témata:

Doporučované