Hlavní obsah

Lilek, cibule, česnek, rajčata... Jak na to?

Podívejte se na část pořadu Česko vstává s Radkem Hrdinou.Video: Kamila Bejlková, Seznam Zprávy

Po třech dílech zaměřených na různé druhy masa se Radek Hrdina s kuchaři z restaurace Zas a znova vrhli na přípravu zeleniny.

Článek

Recepty, které úvodní video představuje tentokrát, jsou vhodné nejen pro ty, kteří maso při letním grilování nepreferují, ale také jako příloha ke grilovanému kuřeti, vepřovému, hovězímu nebo i k rybě.

Na gril můžete použít zeleninu, kterou máte běžně doma. Kuchaři Petr Hajný a Karel Šimůnek zvolili na přípravu lilky, papriky a rajčatový salát s pečenou cibulí. Nakonec také přidávají pomazánku z grilovaného česneku.

Pořad Rodinka letní speciál sledujte každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Související témata:

Doporučované