Hlavní obsah

Současné čtyři členy představenstva Air Bank doplní od září Jiří Suchý

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační snímek.

Současné čtyři členy představenstva Air Bank doplní od 1. září 2024 Jiří Suchý. V bance působí šest let, od roku 2022 jako ředitel divize produktů a inovací.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Jiří Suchý má v Air Bank na starosti vedení produktových týmů pro celé portfolio služeb banky, od účtů a platebních karet přes půjčky a hypotéky až po investice nebo pojištění. Nyní se stane dalším členem představenstva banky.

Před svým příchodem do Air Bank získával zkušenosti v médiích a telekomunikacích, ale také jako podnikatel a konzultant se specializací na digitální marketing a strategii, e-commerce a uživatelskou zkušenost.

Air Bank je ovládaná společností Home Credit Group B.V., která je součástí skupiny PPF. Ta investuje do mnoha odvětví, od finančních služeb přes telekomunikace, média, biotechnologie, nemovitosti po strojírenství. PPF působí v Evropě, Asii a Severní Americe. PPF má svoji korporátní vlastnickou a řídicí strukturu v Nizozemsku.

Podívejte se: Seznam Zprávy sestavily žebříček 100 nejhodnotnějších českých firem. Kliknutím na řádek v tabulce nebo na interaktivní grafiku je možné zjistit další podrobnosti o umístěné společnosti.

Doporučované