Hlavní obsah

Čistý zisk Tipsportu loni vzrostl o devět procent na čtyři miliardy

Foto: Michal Turek, Seznam Zprávy

Petr Knybel, generální ředitel společnosti Tipsport.

Čistý zisk provozovatele online kurzových sázek Tipsport se loni zvýšil o devět procent na čtyři miliardy korun. Tržby vzrostly o 8,8 procenta na 13,6 miliardy korun.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Podle výroční zprávy společnosti Tipsport.net zveřejněné ve Sbírce listin se v uplynulém roce firmě dařilo. Její čistý zisk se loni zvýšil o devět procent na čtyři miliardy korun. Tržby vzrostly o 8,8 procenta na 13,6 miliardy korun.

O osm procent na miliardu korun zvýšila čistý zisk i sázková kancelář Chance spadající do stejné skupiny Tipsport. Tržby Chance vzrostly podle výroční zprávy o zhruba devět procent na 3,3 miliardy korun.

Kromě provozovatelů kurzovních sázek a online kasin Tipsport.cz a Chance.cz do stejné skupiny patří také loterie Maxa, dříve známá jako Korunka. Ta loni podle výroční zprávy zvýšila tržby o 38 procent na 621 milionů korun. Čistý zisk jí klesl o 22 procent na 34,3 milionu Kč.

Podívejte se: Seznam Zprávy sestavily žebříček 100 nejhodnotnějších českých firem. Kliknutím na řádek v tabulce nebo na interaktivní grafiku je možné zjistit další podrobnosti o umístěné společnosti.

Doporučované