Hlavní obsah

Dva měsíce jsem čekal na smrt, vypráví muž, který školil české sportovce, jak vítězit na olympiádě

I slabý tým se může propracovat k fantastickému výkonu, říká kouč českých olympioniků, který si prošel blázincem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Z českých manažerů se dostal ve světě zřejmě nejvýš. Byl viceprezidentem Microsoftu pro celou Evropu. Svůj recept na úspěch prozrazuje Jan Mühlfeit v pořadu Kam to bude?

Článek

„V blázinci zjistíte, že pyžamo z první třídy Lufthansy je vám vážně na houby,“ popisuje v novém díle pořadu Kam to bude? nejhorší chvíle života Jan Mühlfeit, který po léta patřil k nejbližším spolupracovníkům Billa Gatese.

Z přepracování se zhroutil. Půl roku se utápěl v těžkých depresích. Dnes učí manažery, děti i sportovce, jak nejlépe využít svůj potenciál.

Co radil hokejovým koučům před olympiádou? Jak zabíjíme talent dětí? Čím se inspirovat u jednoho z nejbohatších lidí světa Billa Gatese? A co je nejhorší na chvíli, kdy se člověk zhroutí? Podívejte se v novém díle pořadu Kam to bude? Nahoře ukázka z netradičního otevřeného rozhovoru s Janem Mühlfeitem, níže pak celý pořad.

Pořad Kam to bude můžete sledovat v celoplošné Televizi Seznam každý druhý čtvrtek ve 20.30. Jak naladit Televizi Seznam se dočtete ZDE.

S Billem Gatesem jsem pochopil, co je to doopravdy vizionář, říká Jan Mühlfeit.Video: Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované