Hlavní obsah

Jak se řídí ten nejčtenější bulvár v Česku? Líba Šmuclerová prozradila, co na lidi platí

Obávaná mediální manažerka nemá ráda bonmoty. Vysvětlila ale třeba i to, proč se nedá opít rohlíkem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Během svého působení v médiích získala přezdívku Železná lady. „Vymyslel ji někdo na Nově, vůbec nevím, čím jsem si ji vysloužila,“ usmívá se mocná manažerka.

Článek

Když nemáte dobrý obsah, tak image nebo hezký obal to nezachrání. „Když marketingem něco nahrazujete, tak je to ve stylu tonoucí se stébla chytá,“ říká v novém díle pořadu Kam to bude? Libuše Šmuclerová.

Generální ředitelka největšího tuzemského vydavatelství Czech News Center, pod které spadá nejčtenější deník Blesk nebo deník E15 a časopis Reflex, vzpomíná i na dobu, kdy měla po odchodu z Novy mediální „karanténu“. Tehdy rozjížděla s bývalým mužem kliniky estetické medicíny.

„Když začínáte, tak jsou principy ve všech odvětvích stejné. Ale pak před vámi stojí doktor s tím, že ‚já potřebuju na operaci tolik sání, takový skalpel, takové značky, tolik nástrojů’. A já neuměla nebo neumím říct, kolik skalpelů a jaký z těch skalpelů je nejlepší,“ vysvětluje jedna z nejvlivnějších žen Česka, proč nemá ráda „manažery obecné“ a naopak si zakládá na tom, že je „od fochu“.

„V médiích mě neopijete rohlíkem,“ tvrdí.

Jak se média proměňují? Dají se dnes ještě vyrábět celebrity jako v počátcích Novy, u kterých stála? Je těžké pro mocnou manažerku přiznat, že něčemu nerozumí? Podívejte se v novém díle pořadu Kam to bude? nahoře ve videu.

Premiéru pořadu Kam to bude? sledujte každý druhý čtvrtek od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované