Článek
Pivovar Matuška je jedním z příkladů, kdy se původně malému, rodinnému pivovaru podařilo uspět nejen na českém, ale i zahraničním trhu. Matuškovu dvanáctku Californii si tak můžete dát třeba i na cestách po Japonsku nebo Velké Británii. Na trhu je kromě konzumentů přijaly i větší pivovary, se kterými svá piva Adam Matuška nerad porovnává, mnohem raději s nimi spolupracuje, jako například s Plzeňským Prazdrojem na speciálu ke 100. výročí založení republiky.
Adam Matuška s Lukášem Svobodou na konci minulého roku otevřel originální pivovar a výčep pod jednou střechou Dva Kohouti. S novinkami ale rozhodně nekončí. Za pár dnů představí také nové pivo, které šest měsíců pracovalo v sudech po vínu od známého vinaře Jana Stávka. A rozšiřovat bude i výrobu v původním pivovaru v Broumech. Mnohem víc o podnikání v pivovarnictví v pořadu #Byznys.

Druhý díl pořadu #Byznys Anity Baselové se sládkem Adamem Matuškou.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy
Pořad Byznys
Ekonomický pořad Byznys můžete sledovat každý všední den ve 14 hodin, v reprízách v 18:15 a ve 22:30 na celoplošné Televizi Seznam.